Diresco gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer  

OK
Nieuwe Diresco kleuren 2023

Nieuwe Diresco kleuren 2023

Royal White, Cava Snow & Venato Puro: drie nieuwe witte kleuren in het Diresco assortiment. Hiermee speelt Diresco optimaal in op de huidige markttendensen, want ook in 2023 is wit één van de meest gevraagde kleuren.

31.01.2023

Nieuwe Diresco kleuren 2023

31.01.2023
Royal White, Cava Snow & Venato Puro: drie nieuwe witte kleuren in het Diresco assortiment. Hiermee speelt Diresco optimaal in op de huidige markttendensen, want ook in 2023 is wit één van de meest gevraagde kleuren.

Royal White

Dankzij een innovatief productieproces en een zoektocht naar het witste kwartspoeder, ontwikkelde onze R&D afdeling de Royal White. Vertaald als "koninklijk wit" is dit onze witste kleur. De toepassingen met deze kleur zijn eindeloos in elk type interieur, het vormt de perfecte match tussen het keukenwerkblad als eyecatcher en witte kasten, of als wandbekleding in een trendy badkamer.

 


Cava Snow

De vierde telg binnen de succesvolle Cava range die Diresco in 2021 lanceerde. Als koolzuurbelletjes in een aperitief glas, borrelen de transparante D-Quartz stukjes naar het oppervlak van het keukenwerkblad. Het resultaat is een sprankelende kwartscomposiet die schittert in elk strak en tijdloos interieur. De witte Cava Snow  is dan ook een gegarandeerde topper in  het Diresco assortiment.


Venato Puro

In een landelijke keuken, een tijdloze keuken of hyper moderne design keuken, de licht geaderde look van de nieuwe Venato Puro geeft elke stijl een unieke en luxueuze uitstraling en zorgt voor een esthetische meerwaarde in het interieur, zowel in een residentiële als in een projectomgeving.  

De 3 nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar in een Poli (glans) of een Velvet (mat) afwerking. De Royal White (SU200) en Cava Snow (BU033) zijn beschikbaar in plaatdikte  12mm, 20mm en 30mm.
De Venato Puro (VU257) in de diktes 20mm en 30mm. 

Cava Snow
Royal White (SU200) Cava Snow (BU033) Venato Puro (VU257)

Unieke BIO-UV technologie

Diresco-kwartscomposiet bestaat uit een mix van D-Quartz granulaten, biologische harsen en kleurpigmenten. Diresco is de enige producent ter wereld die gebruik maakt van bio-organische harsen bestaande uit natuurlijke materialen. Ons product wordt 100% in België geproduceerd, met duurzame "groene" energie en met de laagste CO2-voetafdruk waarbij een vermindering van 65 kg CO2-uitstoot per geproduceerde plaat gerealiseerd wordt (t.o.v. een conventioneel kwartscomposiet met niet-bio-organische harsen in een vergelijkbare afmeting en gewicht).

Diresco-werkbladen worden geproduceerd met een unieke UV-technologie, waarbij UV-stabilisatoren worden gebruikt (gecertifieerd door Intertek) die een optimalere kleurstabiliteit bieden. Hierdoor zijn onze producten geschikt voor binnen- én buitentoepassingen. Zoals bijvoorbeeld keukenwerkbladen, badkamer wanden, trappen, buitenkeukens, terrassen, gevelbekledingen,… 

De Diresco kwartscomposiet werkbladen zijn verkrijgbaar bij uw keukenzaak en steenkapper.

  • Ontdek hier al onze kleuren

Voor meer advies over onze kleuren of voor kleurstalen, kan u steeds contact met ons op nemen.

Fotogalerij